Pmc vytal header

VYTAL: De Voedingsapp voor iedereen

Nieuw bij PMC Groep: VYTAL! VYTAL is dé toonaangevende voedingsapp die uw gezondheid en welzijn naar een hoger niveau tilt. Of u nu in Katwijk, Rijnsburg,  Valkenburg, Leiden of Oegstgeest woont, VYTAL is de ideale partner om uw voedingsdoelen te bereiken. 

Wat is VYTAL? 

VYTAL is een innovatieve voedingsapp die speciaal is ontworpen om u te helpen bij  het maken van gezonde voedingskeuzes. Met deze app kunt u uw voedingsinname nauwkeurig bijhouden, persoonlijk voedingsadvies krijgen en uw voortgang  monitoren. VYTAL combineert wetenschappelijke inzichten met gebruiksvriendelijke technologie om uw gezondheid te optimaliseren. 

Waarom kiezen voor VYTAL? 

  1. Persoonlijk voedingsadvies: VYTAL biedt op maat gemaakte voedingsplannen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften en doelen. Of u nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gezonder wilt eten, VYTAL ondersteunt u met deskundig advies van de voedingsspecialisten van Beweeg! Coaching.
  2. Eenvoudige voedingsinname tracking: Met VYTAL kunt u eenvoudig bijhouden wat u eet. De app bevat een uitgebreide database met voedingsmiddelen, zodat u snel en gemakkelijk uw maaltijden kunt registreren. Dit helpt u om bewuster te eten en uw voedingspatroon te verbeteren. 
  3. Real-time voortgangsmonitoring: VYTAL houdt uw voortgang bij en geeft u inzicht in uw prestaties. De app laat u zien hoe u vordert ten opzichte van uw doelen, zodat u gemotiveerd blijft en waar nodig aanpassingen kunt maken. 
  4. Wetenschappelijk onderbouwd: De voedingsadviezen van VYTAL zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid en effectiviteit van de aanbevelingen. 

Kosten van VYTAL 

Bij PMC Groep willen we dat u het maximale haalt uit VYTAL, zonder u zorgen te  maken over de kosten. Ons traject begint bij €150 voor de eerste drie maanden. Dit introductieaanbod omvat drie InBody-metingen en onbeperkt gebruik van de app gedurende deze periode. Na de eerste drie maanden kunt u de app blijven gebruiken voor slechts €15 per maand. 

Vytal recepten pmc

Voor wie is VYTAL? 

VYTAL is ideaal voor iedereen die bewuster met voeding bezig wil zijn. Of u nu een drukke professional, een actieve senior of een ambitieuze student bent, VYTAL past zich aan uw levensstijl en voedingsbehoeften aan.

Hoe kan ik beginnen met VYTAL? 

Beginnen met VYTAL is eenvoudig. Meld u via het formulier aan voor de app, dan nemen wij contact met u op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij de installatie en het gebruik van VYTAL. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor persoonlijke voedingsadvies en ondersteuning. 

Vytal dagschema pmc

Conclusie 

PMC Groep - Uw partner in gezondheid  

Bij PMC Groep geloven wij in het belang van een gezonde levensstijl. Met VYTAL bieden wij een krachtig hulpmiddel dat u helpt uw voedingsdoelen te bereiken. Wacht niet langer en ontdek hoe VYTAL uw leven kan verbeteren. Neem vandaag nog  contact met ons op via het formulier of telefonisch via 071-4074384 en zet de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven! 

Afspraak maken

Als u interesse heeft in VYTAL, vragen wij u vriendelijk om uw gegevens in te vullen op het onderstaande formulier. PMC zal dan contact met u opnemen om u te helpen bij het downloaden en gebruiken van de app.

Uw gegevens
Doel
Wat is uw doel?
Afvallen
Aankomen
Op gewicht blijven